Mocu

ce ? eu nu pot ?

Camioane pe strazi

In fiecare dimineata raman uimit de multitudinea camioanelor, tir-urilor sau a masinilor de mare tonaj care se deplaseaza pe strazile capitalei. Acum ceva vreme exista o regula care interzicea acestor masini sa intre pe drumurile publice in cursul zilei, daca imi aduc bine aminte. Dupa ce ca dimineata cand se pleaca la serviciu este un haos de nedescris in intersectii, te mai trezesti brusc in stanga ta si cu un monstru de 25 de tone ca vrea sa se bage si el.

Fratilor, sunt eu nebun sau Bucurestiul asta e total scapat de sub control ? Pai ce cauta ma nene o asemenea masina pe strazile orasului ? si la ora 8 dimineata. Chiar nu ne putem intoarce la vechea regula ? In ce capitale mai vezi masini de genul asta printre masinile oamenilor ? Nu se poate gasi o solutie ? Sa circule pana in ora 6 sau nu stiu..sa se gaseasca o alternativa. Toata lumea e ingrijorata de trafic dar la noi solutiile se gandesc, doar se gandesc, pe termen lung. Oricum nu se intampla nimic, nici pe termen scurt, nici pe termen lung.

Il asteptam pe dl Oprescu cu autostrada suspendata de nori sa rezolve problemele orasului..problemele legate de trafic. Probabil in momentul in care autostrada respectiva va fi gata, o sa-mi plimb nepotii pe strada (era sa zic in parc).

Reclame

29/01/2009 - Posted by | Bucuresti | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: