Mocu

ce ? eu nu pot ?

Tenis…

Tin minte, cand eram mai mic, obisnuiam sa ma uit la tenis destul de mult. Citind acum articolul de pe HotNews referitor la partida dintre Rafael Nadal si Fernando Verdasco, incepe sa-mi para rau ca nu mai sunt mic. Din descrierea partidei cred ca merita urmarita live, fie direct din tribune, fie macar din fotoliu, la televizorul personal. De fapt incepe sa-mi para rau ca, in mare, viata se transforma intr-un meci de tenis. Un meci de tenis in care noi nu suntem protagonistii partidei, ci doar mingea din joc.

O minge aruncata peste un fileu invizibil de la un eveniment cotidian la altul, de la serviciu catre casa, de la un maxim istoric al valorii EUR la un minim istoric al valorii RON.. nu este trist ? Nu este trist ca nu mai avem timp mai deloc pentru lucrurile care intr-adevar conteaza in viata ?

Normal…am inceput de la tenis si incep sa aberez cu viata cotidiana. Oricum..urmeaza finala intre Nadal si Federer. Sunt convins ca va fi o finala deosebita, cu schimbari de rezultat, o partida care sigur o sa incante ochii specatorilor si telespectatorilor.  Finala, pe care, cel mai probabil o voi urmari tot pe Internet. Asta daca nu cumva se va difuza in weekend.

Cine credeti ca va castiga ?

Anunțuri

30/01/2009 - Posted by | Sport | , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: